Gott Nytt År!

Gott Nytt år på alla er som gästar vår Hemsida!

Vi ser mycket fram emot kommande år och den spännande utveckling som vår skola befinner sig i!

Vi har nu elever som går andra året på gymnasiet hos oss och vi kan stolt visa upp skolinspektionens beslut efter sin granskning av oss under hösten 2014. De konstaterar att undervisningen vid Naturlära ger eleverna förutsättningar att nå målen för utbildningen och att vi driver ett systematiskt kvalitetsarbete där resultatuppföljningar och utvärderingar används för att utveckla verksamheten.

Vi vill rikta ett stort tack till våra elever med föräldrar och lärare som under "inkörningsfasen" varit förstående och tålmodiga, då vi testat och fortfarande testar olika upplägg och metoder.

Vi hoppas och tror att vi under hösten nått ut till fler hästintresserade ungdomar med vår marknadsföring. Statistiken för hemsidan visar att vi har ett genomsnitt på ca70 unika besökare varje dag de senaste månaderna.

VI planerar för att ta emot 16 elever i Åk 1 2015.

Är Du som läser detta en av dem som överväger att söka till oss och ännu inte varit på besök? Maila eller Ring oss och boka en dag på skolan.

Vi visar gärna upp vår verksamhet och anläggningen på Bergåkra gård med alla fantastiska hästar som står till vårt förfogande.