BERGÅKRA GÅRD

Sigrid Bergåkra driver Bergåkra gård som är en modern hästanläggning där Naturlära Ridgymnasium har sin verksamhet.
På gården föder hon upp föl och utbildar både egna och kunders sporthästar. Hästarna tränas från lätt till svår klass i dressyr samt hoppning och fälttävlan. Hon har även ett småskaligt försäljningsstall.

Bergåkra Gård ligger i hjärtat av Hälsingland med närhet till flera andra attraktioner såsom Jävsöbacken , Harsagården, Järvzoo, Orbaden strand med  konferens och spa m.m.

I härliga Hälsingland kan vi erbjuda dig som är häst- och naturintresserad att få njuta av hälsingeskog och strand tillsammans med lärorika dressyr- och hoppass på välutbildade hästar. Att kombinera ridsporten med skoteråkning och skidor vintertid eller bad och jetski sommartid är en möjlighet för hela familjen.

Sigrid Bergåkra som verkar som huvudtränare i dressyr på Naturlära Ridgymnasium är diplomerad unghästutbildare och korrigeringsrider såväl som tävlar andras hästar.

Harmoniska, vältränade ekipage och trevligt samkväm blandat med studier och skön avkoppling i naturens närhet är vårt mål. Att se andra utöva sporten är utvecklande inom alla grenar och här på Bergåkra Gård har du möjlighet att följa mängder av träningstillfällen både till vardags och vid speciella events.

Varmt välkommen till oss på Bergåkra Gård!

FÖLJ ÄVEN CECILIA BERGÅKRA - HÄSTENTREPRENÖR OCH MEDARBETARE PÅ NATURLÄRA - WWW.BERGAKRA.COM
PÅ ANLÄGGNINGEN FINNS...

Hästanläggningen är utformad för naturlig hästhållning med fokus på elitdressyr.
23 boxplatser, 2 lösdrifter, uteridbana 20*60, ridhus 24*66 samt 4-hästars skrittmaskin.
Tack vare den underbara hälsingenaturen finns oändliga möjligheter att träna hästen i kuperad terräng i direkt anslutning till gården.

EMILIA BERGÅKRA - YOUTUBER BJUDER IN TILL TÄVLINGAR, INFORMATION OM HÄSTAR, FÖLJER SINA SYSTRAR OLIVIA OCH CECILIA OCH VISAR VARDAGEN PÅ BERGÅKRA GÅRD - HITTA VLOGGEN VIA WWW.YOUTUBE.COM